پنج شنبه, 09 فروردين 1403

آزمايشگاه شبكه هاي كامپيوترى

در اين آزمايشگاه با امكاناتي نظير رك و سوئيچ و كامپيوترهايى با نرم افزارهاى شبيه ساز شبكه  ، دروسى مانند مهندسى اينترنت ،‌شبكه هاى كامپيوترى ، طراحى صفحات وب تدريس مي شود.

آزمايشگاه مهندسى دانش

اين آزمايشگاه با كامپيوترهايى نسبتا پيشرفته براي دروس تحقيقاتى دانشجويان ارشد و داده كاوي و تدريس برنامه نويسي پايتون استفاده مى شود.

آزمايشگاه سيستم هاي ديجيتال

آزمايشگاه سيستم هاى ديجيتال مجهز به انواع سخت افزار و نرم افزارهاي شبيه ساز براى آشنايى دانشجويان با مدارات منطقى و معماري كامپيوتر است و دروسي نظير زبان ماشين ، سخت افزار كامپيوتر، مدارات منطقى و معماري كامپيوتر در آن تدريس مى شود.

آزمايشگاه برنامه نويسى

در اين آزمايشگاه برنامه نويسي سي شارپ و سي پلاس پلاس تدريس مى شود.

آزمايشگاه دانشجويان دكترى كامپيوتر

اين سايت براى مطالعه و برگزارى كلاس هاى دانشجويان دكترى با امكانات سمعي و بصري  استفاده مى شود.

سرورهاي HPC

اين سرورها براي تعريف پرو‍ژه هاى دانشجويان تحصيلات تكميلي ، كه امكانات پردازشى و حافظه بالا استفاده مى شود.

حاضرين در سايت

ما 94421 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم